Verslonden!

Ik heb dit verhaal verslonden! Door de spannende proloog vanuit Tibbe, weet je meteen dat er iets wéér gebeuren gaat, een lekkere kickstart van het verhaal! Daarna lees je het verhaal vanuit Basha – vier dagen eerder – haar ‘extreem ongeloofwaardige, maar absoluut waargebeurde verhaal‘… Tsja, als je zo’n begin hebt gehad is er natuurlijk geen stoppen meer aan! Want wat voor ongeloofwaardigs, maar absoluut ‘waargebeurds’ gaat er gebeuren?? Lekker hoor!!
Het was door, door, doorlezen in dit heerlijk meeslepende, ontzettend boeiende, onwijs spannende verhaal! Het toeval (?) van de spiegeljaren (1991, 2002), de spiegeldata (2/2 en 8/8), de spiegelleeftijden (11)… Het is al gauw duidelijk dat dat ‘spiegelgedoe’ (de hoofdstuknummers!) een hele grote rol speelt in het mysterie!
Je beleeft alles mee vanuit Basha en leeft met haar en Tibbe, met wie ze al gauw vriendschap sluit, mee in hun zoektocht naar aanwijzingen over Pepijns verdwijning én het ondertussen gewoon zien te overleven van een zomerkamp als buitenbeentjes en met kampleiders die je niet geheel vertrouwt (eentje was er tóén ook bij…). Het wordt echt geen seconde saai. En als je dan al denkt dat het verhaal super spannend is, wordt het op gegeven moment als de ontknoping nadert nóg veel spannender en mysterieuzer! WOW! Echt geweldig!! Ik vind dit zo’n fijn verhaal. Zo gaaf… Ik heb er echt onwijs van zitten genieten en baalde dat ik het boek uit had. Gelukkig blijft er een klein los draadje over (niet storend overigens), dus ik heb goede hoop dat er nog zo’n mysterie zal volgen. Ik kijk sówieso enorm uit naar wat Tom nog meer gaat brengen. Ik ben fan!

Meer recensies van biebmiepje Judith