Verslavende serie
Als je zin hebt in een boekenserie dan zou ik je de oxymoronserie aanraden van Tamara Postma.
Sinds gisteren is het tweede deel Alles wat ik aan je miste te lezen. En ik heb m werkelijk verslonden.
Leuk om dit deel te starten met Jamie, die op een zijn manier weer even een korte terugblik geeft op het vorige deel Alles wat ik aan je haatte. Nu moet ik bekennen dat ik niet objectief heb gelezen en dus niet kan beoordelen of dit verhaal als stand alone gelezen kan worden. Maar hé, waarom zou je in deel 2 beginnen als deel 1 ook gewoon heerlijk om te lezen is. Je zult de personages dan ook beter begrijpen. Want wat een lieve mensen hebben Jamie en Hazel om zich heen. Ok de moeder van Hazel is een aparte, die trouwens ook eigen hoofdstukken krijgt in dit verhaal. Erg leuk om te lezen en op die manier weet Tamara ook voor elkaar te krijgen dat je als lezer niet langer een hekel heeft aan Fauve.
Zelfs marshmallow Vivian krijgt meer diepgang, niet dat ik haar nu wel leuk vind. Maar juist haar hysterische kant vind ik in het verhaal heel leuk.
Ik ben echt ontzettend benieuwd naar het derde deel en kan bijna niet wachten al verwacht ik de tissues wel nodig te hebben.
Wat een heerlijke serie! Ik ben echt fan van de schrijfstijl van Tamara.
Bedankt dat ik dit ebook mocht lezen voor jullie! Op naar deel 3!
Wat een heerlijke serie! Ik ben echt fan van de schrijfstijl van Tamara.
Bedankt dat ik dit ebook mocht lezen voor jullie! Op naar deel 3!