Ontspannen smalltown romance
Van vroeger kan ik me nog een bepaalde schrijfstijl van Jill herinneren. Maar die is in de loop van de jaren wel ontwikkeld hoor. Ik vond het een heerlijk boek om te lezen. Niet diepgaand, maar echt ontspannen feelgood. Sowieso is ie prachtig met de vrolijke bloemen sprayed edges.
Voor mij is Denk je ook wel eens aan mij een heerlijke smalltown romance. Ik heb me vermaakt met Nella, Lizzy, Nick, Jed, Matthew, Meave en nog vele anderen. Van mij mag er nog wel een vervolg komen hoor. Ik ben nog niet klaar met het verhaal en ben heel benieuwd of de liefdes standhouden en of er misschien nog meer drama en liefde in het dorpje bij kan. En als ik mag kiezen is mijn favo personage Jed! Hij heeft iedereen verrast!
Kortom, dit is een heerlijk boek voor de donkere januari maanden. Kruip weg onder een dekentje en een kop thee en als feelgoodlover zul je geen spijt krijgen!