Licht tegenvallende feelgood
Als je de cover van dit boek ziet dan word je al vrolijk van het geheel. En dat is ook exact wat Anne Labus heeft geprobeerd op de lezer over te brengen. Een weduwe die een break neemt en bij familie in Ierland op bezoek gaat om vervolgens verliefd te worden op het idyllische dorpje. Lena maakt snel nieuwe vriendinnen en haar hobby voor tassen maken krijgt ook in Ierland een vaste plek in het leven van Lena.
De basis van het verhaal is goed maar het enthousiasme waarmee Anne Labus het verhaal wil vertellen is voor mij te chaotisch. Ik moest echt in het verhaal komen en gun Lena alle geluk van de wereld, maar ik mis de rust in dit verhaal. Voor mij teveel hak op de tak en het einde van het verhaal vind ik teleurstellend. Ik hoop oprecht dat de schrijfstijl in de volgende Klavertje vier delen rustiger wordt en dat je je als lezer kunt onderdompelen in de schoonheid van Ierland.