Succesvolle 4delige serie
Het langverwachte laatste deel van de Rock&Flirt serie kwam deze week online. Dit keer een hoofdrol voor bassist Tim. Hij is gevallen en heeft een operatie aan zijn middenhandsbeentje ondergaan. Zijn herstel zorgt ervoor dat hij niet mee op tour kan met de band en dat zorgt voor de nodige frustraties.
Mirna is een alleenstaande moeder, haar ex heeft haar tijdens de zwangerschap laten zitten om een carrière als DJ in Amerika na te jagen. Mirna staat er alleen voor en besteedt al haar aandacht aan haar 5 jarige zoontje Noah. In haar leven is er geen ruimte voor muziek en al helemaal niet voor een bekend rockband lid.
Met dit laatste deel heeft Kristie Raaijmakers de hoge verwachtingen helemaal waar gemaakt. Ook dit deel laat je smullen en zorgt ervoor dat ik als lezer inmiddels op Jeff, Ruud, Johan en nu ook Tim verliefd ben geworden. Met het verhaal van Mirna laat Raaijmakers zien dat je verdriet heel diep kunt wegstoppen en door kunt gaan met je leven, maar dat vroeg of laat het rouwproces wel komt.
In alle vier de delen speelt muziek een belangrijke rol. Niet alleen door de bandleden van Misty Figures, maar vooral ook door de playlist die bij ieder boek past. Door de muziek bij het boek te luisteren, krijgt het verhaal nog meer diepgang.
Nu moet ik helaas afscheid nemen van Jeff en Fleur, Johan en Danique, Ruud en Jill en Tim, Mirna en Noah. Ik hoop oprecht dat deze vierdelige serie alsnog in paperback uitgegeven gaan worden, want dan zal ik ze zeker herlezen.
Kristie, ik hoop dat je nog veel prachtige verhalen mag schrijven, ik heb echt ontzettend genoten!