High class escort deftig neergezet

bietjesboeken bietjesboeken
19 mrt 2022

Naomi, een studente rechtsgeleerdheid woont samen met haar beste vriendin Britney in een studentenflat. Naomi is een blonde knappe meid die bij het binnenkomen van een restaurant of kroeg, menig man zijn hoofd laat draaien. En daar geniet ze met volle teugen van.
Naomi kickt op macht en wil graag mannen om haar vinger winden.
Via een advertentie komt ze in een sexwereld terecht waar je oren echt van gaan klapperen. Mensonterende scènes worden dusdanig beschreven, dat je je er als lezer wel een voorstelling van kan maken, maar de details gelukkig niet genoemd worden. Al snel stuit ze op een baan als high class escort.

Kevin Hauser wil door middel van het schrijven van dit boek de taboe doorbreken die er heerst over de high class escort. Hij beschrijft de waargebeurde verhalen in romanstijl. Het boek leest snel weg door de korte hoofdstukken. Ieder hoofdstuk heeft ook een titel die passend is bij het verhaal.

Naomi ontmoet verschillende type mannen met wie zij bijna altijd wel een klik vindt. Ze geniet van haar baan en deelt haar ervaringen met haar vriendin Britney. Verder houdt ze haar alter ego geheim voor de rest van haar familie en vrienden. Ook de keerzijde van haar avontuur stipt Hauser aan. Tevens laat hij zien welke invloed covid-19 op deze branche is geweest en indirect ook voor de klanten. Deze pandemie beheerst nog dagelijks onze maatschappij. Helaas voor ons als lezer, ontdekken we niet hoe het leven van Naomi verder gaat. Lukt het haar om haar baan en het weer thuis wonen te combineren? Wellicht een mooi vervolg in deel 2?

In zijn nawoord schrijft Hauser dat hij ondanks de consequenties zijn vrouw haar droombaan heeft laten creëren, nl het runnen van een high class escort onderneming. De gevolgen voor hemzelf waren desastreus en dat maakt dat ik na het lezen van dit boek heel veel respect voor zijn keuze heb gekregen.
Kevin Hauser zet met deze roman heel goed het vraag en aanbod in de high class escort neer. Met humor, af en toe pikante scènes weet hij deze roman zeer stijlvol neer te zetten.

Meer recensies van bietjesboeken