Worstelboek?!

Boek62 10 juni 2024
Eigenlijk kan ik van dit boek geen goede recensie schrijven, want ik heb het niet uitgelezen. Maar na twee jaar worstelen heb ik het boek terug ik mijn boekenkast gezet.
Dit verhaal gaat maar door en ik heb geen idee welke kant dit uitgaat. Het heeft geen pointe, geen raadsel, geen intrige. Ik vind dat een boek de kans moet krijgen om zich te bewijzen, maar na bladzijde 283 had ik het wel gezien. McCarthy gebruikt ook heel veel moeilijke woorden die naar mijn idee niet zo veel toevoegen aan het verhaal. Wie heeft er ooit gehoord van: persimoen , femelaars of parapetten? ik dacht dat ik heel wat wist van de Nederlandse taal , maar deze woorden gaan mij echt boven de pet. En dit is slecht een kleine greep uit een A4-tje vol.
Wellicht dat ik het nog een keer ga uitlezen , maar dit boek van deze schrijver die ik hoog acht (De weg !) roept bij mij niet echt leesplezier op.

Meer recensies van Boek62