Advertentie

De fijne en beeldende schrijfstijl van Holly Martin komt in dit tweede deel weer goed tot zijn recht. Als je het eerste boek hebt gelezen, heb je je al een aardig beeld kunnen vormen van het dorpje en haar inwoners. Dankzij ‘Het geschenk van Happiness’ wordt het beeld nog completer en komt alles nog meer tot leven voor je. Heerlijk!

Je leert Ruby en Jacob goed kennen en je ontdekt dat zij het allebei niet altijd gemakkelijk hebben gehad in het verleden. Ze hebben allebei iets meegemaakt wat hen heeft gevormd tot wie ze nu zijn. Die achtergrondinformatie zorgt ervoor dat je hun acties wat beter begrijpt. Toch weerhoudt het je er niet van om Ruby soms een virtuele schop voor haar billen te willen geven, zodat ze de juiste keuze gaat maken. Dat laat maar zien hoe je als lezer helemaal in het verhaal wordt meegenomen.

Martin weet de feestelijke setting rondom de kerstdagen goed tot uiting te brengen. Het is een ideaal boek om in de decembermaand te lezen. Liefhebbers van kerstverhalen zullen zeker van dit boek genieten.

Reacties op: Genieten geblazen

140
Het geschenk van Happiness - Holly Martin
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners