Ondanks het onderwerp een verhaal vol wijze lessen!
Dit was mijn eerste boek van Taylor Jenkins Reid. Ik begrijp echt waarom dit van sommige mensen hun lievelings schrijfster is. De quotes die er in staan en de vergelijkingen die gemaakt worden spreken tot de verbeelding en raken soms diep in het hard.
Ik moest aan het begin echt inkomen in het boek. Ruimtevaart en sterrenkunde is niet echt iets voor mij en ik merkte dan ook dat ik op deze stukken afhaakte en niet echt geboeid aan het lezen was.
Het persoonlijke verhaal van Joan daarentegen zat heel sterk in elkaar. De band tussen haar en Vanessa, maar ook die met haar nichtje van 10 jaar waren hartverwarmend. Wauw!