Verslavende serie!
Deel twee in de Rock en Rolde serie.
Het verhaal draait om de vrienden Bar, Josh, Maas en Floris, die samen een chalet in de Zwitserse Alpen hebben. Na het verlies van Floris verandert hun vriendschap voorgoed. Liefde, rouw en loyaliteit lopen door elkaar, vooral als Josh en Elin gevoelens voor elkaar ontwikkelen iets wat verboden terrein lijkt vanwege Elins verleden met Floris.
De serie weet op een prachtige manier romantiek, vriendschap en verlies te combineren, met als decor de sfeervolle bergen. In dit deel volgen we Elin en Josh. Het is erg leuk om deze personages beter te leren kennen, omdat ze in het eerste deel slechts een bijrol hadden. Daar werden ze al even aangestipt, maar nu krijgt hun relatie veel meer diepgang.
Wat ik vooral mooi vond, waren de emotionele gedachten en de manier waarop de personages verder doorontwikkeld worden. Ook de verwevenheid tussen alle personages in het verhaal geeft een extra dimensie. Rouw speelt hierin opnieuw een belangrijke rol en blijft als een rode draad door de serie heen lopen.
En zoals altijd weet de auteur het voor elkaar te krijgen: een cliffhanger aan het einde! Ik kan dus niet anders dan snel het derde en laatste deel oppakken.