Pakkend en meeslepend boek!

Boeken.van.chayenne 08 oktober 2025
Karin erft het oude familiehuis in het Zillertal. Nadat haar huwelijk met Marten niet meer soepel verloopt en haar zoon Noah het huis uit is gegaan, besluit Karin naar het Zillertal te verhuizen om opnieuw te beginnen.
Daar ontmoet ze Anouk, die een baby’tje heeft, Mila. Oude gevoelens komen bij Karin naar boven, en er ontstaat al snel een hechte vriendschap tussen haar en Anouk. Wanneer Marten, Noah en diens vriendin naar het Zillertal afreizen, wordt Anouk plotseling dood aangetroffen. Alles lijkt op dat moment naar Karin te wijzen. Is zij de dader of juist het slachtoffer?

Dit boek heeft zo’n leuke opzet!
We lezen het verhaal vanuit verschillende perspectieven: Anne, die een podcast opneemt met Karin en Marten, maar ook vanuit Marten, Karin en een onbekend persoon.
Die afwisseling in perspectief geeft het verhaal veel diepgang. Daarnaast blikken we terug op een aangrijpende gebeurtenis uit het verleden van Karin en Marten.

Het verhaal is vlot en filmisch geschreven. Aan het eind van elk hoofdstuk wordt er net genoeg spanning opgebouwd om verder te willen lezen.
Ik heb het boek dan ook in één ruk uitgelezen!

Zondaar is een meedogenloos en meeslepend verhaal dat je aandacht blijft vasthouden, een aangrijpend boek over familiegeheimen en het verlangen naar iets dat groter is dan jezelf.

Meer recensies van Boeken.van.chayenne

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!