Een roman met diepgang!

Boeken.van.chayenne 12 oktober 2025
Chiara Gamberale is een hedendaagse Italiaanse schrijfster en journaliste, geboren in Rome in 1977. Ze staat bekend om haar introspectieve, vaak psychologisch geladen romans waarin thema’s als relaties, zelfontdekking en emotionele kwetsbaarheid centraal staan.

In het boek vraagt Chiara Gamberale zich meerdere dingen af. Om hier antwoorden op te krijgen gaat ze op visite bij zes voor haar belangrijke personen. Allen hebben ze en belangrijke toevoeging.

De hoofdstukken in het boek hebben allen een mooie titel waar je zelf ook over na kunt denken.
Chiara zet krachtige dialogen neer, en weet het verhaal vloeiend te vertellen. De lagen in het verhaal zette je als lezer aan het denken.

Denk hier maar eens over na..;-) We houden vast aan dingen die we denken te weten, maar met de tijd leren we dat niets zeker is.

“Vertel me over jou” deze zin kan heel krachtig zijn. Als je die echt meent, kan dat de basis zijn van echte verbondenheid tussen mensen.

Vertel me over jou is een gevoelig boek over groeien, fouten maken, jezelf leren kennen en eerlijk contact met anderen. Het laat zien dat volwassen worden niet betekent dat je alles begrijpt, maar dat je blijft leren en voelen.

Meer recensies van Boeken.van.chayenne

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!