Thriller met een actueel thema
Het leven van Bettina Drijver staat op z’n kop als haar dochter een vreselijk geheim onthult. Het geheim is zo pijnlijk dat Bettina het nauwelijks kan geloven. Spreekt haar dochter de waarheid, dan staat alles waarin Bettina geloofde ineens op losse schroeven en dan is alles in haar wereld een leugen. Maar als wat de dochter zegt wél een leugen is, dan is hun relatie waarschijnlijk voorgoed veranderd. Vol ongeloof gaat Bettina op zoek naar de pijnlijke waarheid. Zal haar gezin bij elkaar blijven? Of haalt de leugen hen in?
Ik heb al meerdere boeken van Loes gelezen. Was dus des te meer nieuwsgierig naar haar nieuwe boek.
Het proloog is pakkend en meeslepend waardoor ik meteen wilde verder lezen. Ik vind de schrijfstijl van Loes prettig lezen, vooral de hoofdstukken vanuit de dader. Love it! Ik zat in het begin echt op het verkeerde spoor. Naderhand draaide dit wel bij.
Het thema is actueel waardoor dit verhaal echt aanvoelt, het kan maar zo bij jou in de straat gebeuren. Ondanks dit zware thema wordt het verhaal fijn en empatisch neergezet. Een boek waarbij je nieuwsgierig raakt richting het eind. Het verhaal zet je ook wel aan het denken..
Wat zou jij doen waneer je leven en een halve leugen blijkt te zijn?
Wat zou jij doen waneer je leven en een halve leugen blijkt te zijn?