Ontroerende en sfeervolle roman!

Na 5 jaar zien de zusjes Nina en Bette elkaar weer. Bette keert terug naar de boerderij na tragisch nieuws. Bette heeft carrière gemaakt terwijl Nina op de boerderij woont en werkt met haar zoontje en vader.
Op een dag verkennen ze de boerderij en stuiten ze op een boomgaard. Ze gaan zich verdiepen in boomgaard en ontdekken het familiegeheim. Wordt de band tussen Nine en Bette nu ook hechter..?

Het was voor mij het eerste boek wat ik heb gelezen van Sharon Gosling. Ik ben aangenaam verrast! Allereerst een heel mooi familieverhaal over twee vervreemde zusjes. Kan het familiedrama het tij keren?

Sharon schrijft heel beeldend. Door haar manier van schrijven krijg je als lezer een mooi beeld van hoe het er op de boerderij en in de boomgaard uitziet. Daarnaast schrijft zij ook met emotionele diepgang, de zusjes maken in het boek een mooie groei mee. Dit is ook heel mooi subtiel omschreven.

De complexiteit tussen Nina en Bette is voelbaar. Mede door hun onderlinge relatie leef je echt met de personages mee. Dan komt ook nog Barney het zoontje van Nina om de hoek kijken… hij heeft echt mijn hart gestolen.

‘De geheime boomgaard’ is een ontroerende en sfeervolle roman die de lezer meeneemt op een reis van herstel en herontdekking van hunzelf. Een echte aanrader voor liefhebbers van familiedrama’s met een vleugje mysterie en romantiek.

Dankjewel voor dit recensie exemplaar!

Meer recensies van Boeken.van.chayenne