Deel 2

Mira is al haar hele leven voorbestemd voor succes: ze komt uit een rijke familie, is een talentvolle binnenhuisarchitect en houdt de touwtjes strak in handen. Haar droomhuwelijk laten schieten stond dan ook niet bepaald in het draaiboek. Als haar moeder haar dwingt tot groepstherapie voor jong gescheiden vrouwen en niemand in het dorp nog opdrachten van haar wil aannemen, solliciteert ze in een opwelling voor een meeloopstage bij een prestigieuze interieurstylist in de VS.

Het kan haast niet beter: ze verblijft in Californië in het tweede huis van de eigenaar van het bedrijf en ze voelt zich al snel thuis tussen de miljoenenvilla’s die ze mag inrichten. Het enige waar ze niet op zit te wachten, is die buurman Brody met zijn reddingshond, die lijkt te vinden dat hij Mira ergens van moet redden. Dat kan ze namelijk prima zelf. Toch?

Het tweede deel! Ik heb er zo naar uitgekeken om in de wereld van Mira te duiken! Na het einde van deel 1 was ik heel benieuwd naar deel 2. We bekijken in deel 2 de wereld door de ogen van Mira. Yvonne heeft weer wat moois neergezet! Een zeer goed in elkaar gezet verhaal, aan alles is gedacht. Beetje romantiek, beetje humor en drama. Het leest ook weer heerlijk weg! En leuk om te zien dat Yvonne zich ook echt heeft verdiept in het reddingswerken! Heel mooi! Ik heb weer genoten!
Het heeft me nieuwsgierig gemaakt daar deel 3!

Meer recensies van Boeken.van.chayenne