Fantastisch boek!

Booksanddrawings_ 27 november 2025
Wat een fantastisch boek! Want hoe leuk en origineel is het om over dromen te schrijven en daar een verhaal mee te maken. Daarom was ik ook meteen razend enthousiast toen ik zag dat dit boek vertaald was naar het Nederlands.

Het verhaal gaat over Penny zij neemt je mee in het verhaal van de wondere wereld van dromen,het verkopen van dromen en de mooie en lastige momenten die hierbij komen kijken.

Je leert samen met Penny alles over de dromenwereld en leert samen met haar alle werknemers kennen die in de dromenwinkel werken. Ik vond dit persoonlijk erg leuk omdat elke werknemer in de dromenwinkel zo anders zijn, op die manier zit er altijd wel iemand bij die je leuk vindt of juist niet. Waardoor je erg snel iedereen leert kennen en een band met ze opbouwt.

Alles aan dit boek is magisch zo zijn er droomontwerpers die allemaal in hun eigen genre dromen ontwerpen. En kun je in de dromenwinkel alle soorten dromen kopen die je maar wenst. Het hele idee van de dromenwinkel vind ik daarom ook erg leuk. Alles is tot in de puntjes uitgedacht zo verwonder je elke keer weer wat voor speciale dingen er voortkomen uit de ideeën van de dromenmakers en natuurlijk ook uit de ideeën van de werknemers van de dromenwinkel.

Het verhaal heeft ook een hele fijne sfeer tijdens het lezen zo waan je jezelf echt in een dromenland. Want de schrijfstijl is erg fijn waardoor je snel door het boek heen gaat. Ook voelt het verhaal cozy en kun je je lekker ontspannen met het verhaal wat hier en daar ook leuke humor heeft.

Daarom geef ik “De dalllergut dromenwinkel” van Miye Lee ***** sterren!

Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!

Meer recensies van Booksanddrawings_

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.