Dark academia flip over
Door de mysterieuze sfeer en de spanning die al meteen wordt opgebouwd vanaf de eerste bladzijdes, is het boek niet meer weg te leggen en wordt je helemaal meegezogen in het verhaal.
Je leest het verhaal vanuit meerdere perspectieven, zo lees je voornamelijk vanuit het perspectief van Leonora en Sebastian. Maar je volgt ook Samuels verhaal die dieper ingaat over de geschiedenis van Mortem Academy. Waardoor je een hele brede blik krijgt op het verhaal en de wereld waarin het boek zich afspeelt en zo vanuit de verschillende kanten van het boek ook andere informatie krijgt wat erg interessant is.
Dit is ook de eerste keer dat ik een flip-over boek heb gelezen. Deze manier om het verhaal te lezen en beleven is erg interessant. Mede doordat je het verhaal in een bepaalde volgorde leest komen in het laatste deel van het verhaal alle delen mooi bij elkaar en vallen de puzzelstukjes op zijn plek.
Het boek bevat wel meerdere heftige thema’s, dus houdt hier rekening mee als je het boek wilt gaan lezen. Aan het begin van het verhaal wordt dit ook duidelijk vermeld door de auteur.
Daarom geef ik “Whispers of the forgotten/Shadows of the unseen” van Sandra J. Paul **** sterren!!
Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!