How dead people ruined my life

In dit boek volgen we het verhaal van Robin. Die na in een coma te hebben gelegen opeens geesten ofwel “spirits” kan zien, en met ze kunt communiceren.

De geesten zijn opzoek naar hun uitverkorenen, en vermoeden dat Robin hun uitverkorenen weleens zou kunnen zijn. De geesten helpen Robin bij verschillende zaken die aan bod komen in het boek, en Robin helpt hun met hun zoektocht naar de uitverkorenen.

Het verhaal word langzaam opgebouwd, waardoor het eerste gedeelte van het verhaal een beetje langzaam aanvoelde. Maar wanneer je verder in het verhaal komt word het verhaal steeds uitgebreider en spannender en leest het vlotter.

Nina heeft een fijne schrijfstijl. Zo zet ze Robin op een leuke manier neer waardoor je goed met haar kan meeleven. Ook zijn de hoofdstukken kort waar ik zelf fan van ben want ook dat leest fijn en vlot.

Bij de personages zijn er een paar personages die erg interessant zijn en leuk zijn om te volgen. Zo zijn Oliver en Jacob erg interessant en Rit is ook een leuk personage. Zelf had ik graag nog wat meer verdieping willen zien in deze personages.

Daarom geef ik “How dead people ruined my life” van Nina Verheij **** sterren!

Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!

Meer recensies van Booksanddrawings_