Dreigende schaduwen
Omdat er ondertussen al weer wat tijd tussen Beschermende golven en Dreigende schaduwen zit moest ik wel weer even in het verhaal komen.
Maar langzaamaan terwijl ik het verhaal las kwam het verhaal weer bij mij terug,niet meteen alles maar genoeg om verder te kunnen lezen. Een kleine samenvatting van het vorige boek had wel kunnen helpen om sneller weer in het verhaal te kunnen komen.
De personages gaan allemaal door een nieuwe fase, zo worden ze geconfronteerd met oude vijanden en nieuwe uitdagingen. Ook lees je door de serie heen goed hoe de personages groeien en een eigen pad gaan kiezen in deze onzekere periode waarin ze zich bevinden.
Ook is het verhaal weer erg spannend. Door de spanningen tussen de landen komen er nieuwe gevaren op hun pad, waardoor er de nodige spanningen en actie ontstaan wat het verhaal erg spannend maakt.
Ook leer je nieuwe personages kennen in dit verhaal, ik kan hier niet te veel over zeggen anders verklap ik te veel van het verhaal, maar deze personages zijn erg mysterieus en er is nog veel over hun te ontdekken wat interessant is en ik ben nieuwsgierig naar meer van hun verhaal.
Daarom geef ik “Dreigende Schaduwen” van Claudia Boon **** sterren!
Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!
Daarom geef ik “Dreigende Schaduwen” van Claudia Boon **** sterren!