Web van angst

Als allereerste wil ik even benoemen hoe leuk ik het vind dat er een playlist bij het boek zit. Ik vond het echt leuk om met deze playlist op het boek te lezen, en het is leuk om te bedenken dat de auteur van het verhaal deze muziek waarschijnlijk ook heeft geluisterd voor het verhaal.

Het is een super origineel verhaal. Het is interessant om te lezen over hoe de magie werkt in deze wereld want dat is iets wat ik nog niet eerder heb gelezen, zoals het spinnen van een web om daimons te vangen,hoe gaaf bedacht! Ook wordt de spanning goed opgebouwd door het verhaal heen waardoor je je aandacht door het gehele boek goed behoudt, daardoor leest het boek super vlot.

De personages zijn ook erg interessant, zo hebben ze allemaal een verschillend leven in Agathon waardoor je mooi een inkijkje krijgt overal in de stad. Ook de meerdere perspectieven in het boek vond ik erg fijn zou bouw je echt met alle personages een band op, omdat je hun echt persoonlijk volgt en later daardoor ook goed begrijpt waarom hun band zo sterk wordt.

Ik ben erg benieuwd naar het vervolg!

Daarom geef ik “Web van angst” van Artlette Krijgsman **** sterren!

Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!

Meer recensies van Booksanddrawings_