Grace Bernard

In dit boek volgen we Grace wanneer zij ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Het verhaal begint meteen spannend en weet goed je aandacht te trekken. De schrijfstijl valt dan ook meteen op, zo wordt het verhaal vertelt op een bijzondere manier. Zo is het alsof Grace het verhaal vertelt, dus net alsof je een dagboek leest. Wat erg origineel is.

Alleen werd het verhaal helaas na een korte tijd al minder interessant. Dit kwam voornamelijk omdat ik dieptegang en connectie met de personage zelf miste, ondanks dat je Grace goed leert kennen in het begin miste ik toch iets waardoor ik niet echt een goeie klik voelde met Grace.

Ook zijn de hoofdstukken vrij lang wat niet mee hielp omdat het boek hierdoor wat langdradiger aanvoelde dan nodig was. De humor in het verhaal maakte veel goed ook omdat dit het zware van het verhaal er een beetje afhaalde.

Daarom geef ik “Hoe vermoord ik mijn familie” van Bella Mackie **,5 sterren!

Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!

Meer recensies van Booksanddrawings_