The Grown-up
The Grown-up van Saskia Noort gaat over Lies die op een normale ochtend thuis wakker wordt met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Als de politie zegt dat haar moeder zelfmoord heeft gepleegd geloofd Lies dit niet een gaat ze zelf op onderzoek uit.
In het verhaal worden heftige thema’s behandeld zoals zelfdoding,toxic relaties en depressieve gevoelens dus houd daar rekening mee als je dit boek gaat lezen en hier gevoelig voor bent.
Het boek begint heel interessant en spannend omdat je door de ogen van Lies beleefd hoe zij alles ervaart, en met haar mee op zoektocht gaat naar de waarheid achter haar moeders dood en geheimen. Zo leef je mee met Lies en begrijp je haar gevoelens erg goed geduurde het verhaal.
Alleen was dit boek uiteindelijk toch niet helemaal mijn ding, het verhaal begint goed alleen wanneer het verhaal vordert vond ik het verhaal minder interessant worden. Omdat ik op een gegeven moment het thriller aspect van het verhaal miste, het is meer gefocust op de toxic relatie van Lies haar moeder en bij Lies van het ontmaskeren van de dader. Waardoor ik het geheel uiteindelijk minder vond dan eerst. Maar aan het einde geeft Saskia nog wel een bizarre twist aan het verhaal die ik niet zag aankomen.
Daarom geef ik “The grown-up” van Saskia Noort *** sterren.
Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!
Daarom geef ik “The grown-up” van Saskia Noort *** sterren.