Noorderlicht
In Noorderlicht volgen we de levens van vier jongeren: Liz, Oliver, Sophie en Yara ze wonen allemaal samen in een groot wooncomplex het Noorderlicht. Ze delen hier vrienden,werk en ieder personage zijn eigen problemen.
Het verhaal is heel fijn een luchtig geschreven zo lijkt het bijna alsof je een serie/film aan het kijken bent maar dan ben je natuurlijk aan het lezen. Door deze fijne schrijfstijl leest het boek erg vlot.
Ook is het erg leuk om te lezen over de verschillende mensen die in Noorderlicht wonen. Wat zorgt voor veel verschillende verhalen en meningen, waar dan ook weer verschillende gebeurtenissen uit voort komen. En dat is erg leuk om te volgen en over te lezen.
Het verhaal wordt ook goed spannend gehouden door elke keer net niet te veel weg te geven van wat er aan de hand is waardoor je wilt blijven lezen.
Daarom geef ik “Noorderlicht” van Carry Slee **** sterren!
Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!
Daarom geef ik “Noorderlicht” van Carry Slee **** sterren!