Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Leuk boek voor de liefhebbers van slow burn of lgbtq-romances.

Booksanddreamz 12 oktober 2021
Vandaag is de releasedag van “Heb je het al gehoord?” van Meryl Wilsner. Deze feelgood wordt uitgegeven door uitgeverij Zomer & Keuning en vandaag start meteen ook de blogtour, waarvan ik deel mag uitmaken. Van harte dankjewel hiervoor @zomerkeuning!

Het verhaal gaat over Emma en Jo, die beiden werken in de filmindustrie in Los Angeles. Jo is filmproducer en Emma is haar persoonlijke assistente. Ze gaan samen naar een award-uitreiking en worden daardoor plots als stel gebombardeerd in de sensatieblaadjes. Sinds dat moment op de rode loper houdt de paparazzi hen allebei scherp in de gaten. Jo en Emma geven geen commentaar op de roddels en hopen dat de paparazzi hen snel gerust laten. Ze worden echter ook op de werkvloer in het oog gehouden. Wanneer dan ook nog een collega informatie lekt naar de pers worden de roddels in stand gehouden. Maar wat moeten Jo en Emma doen als ze werkelijk gevoelens voor elkaar krijgen?

De cover van dit boek spreekt me heel erg aan: kleurrijk en met een duidelijke hint naar “gossip and glamour”. Ook de korte inhoud maakt dat je dit boek wil lezen, want laat ons eerlijk zijn: iedereen houdt wel van de laatste nieuwtjes over bekende personen. Een rode loper en paparazzi in de buurt zijn altijd goed als thema.
Het boek is zeer vlot geschreven. De hoofdstukken worden verteld vanuit de perspectieven van Emma en Jo. Het is een leuk verhaal, maar persoonlijk vond ik het soms wat langdradig. Het gaat voortdurend over Emma en Jo en hier en daar duiken de zus van Emma en de beste vriendin van Jo eens op in het verhaal. Ik had graag wat meer personages diepgaander aan bod zien komen en het tempo mocht wat hoger liggen.
Toch zijn er voldoende leuke elementen, zoals feestjes en weekendjes weg. Als je houdt van slow burn of lgbtq-romances is dit zeker wel een leuk boek.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Booksanddreamz

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.