Chaos it is! and I love it
Chaos als voorgerecht. De titel zegt het al. Chaos. Waar hou ik het meeste van? Chaos. Als Marieke Douwes met een boek komt waar Chaos in voor komt, dan weet ik deze moet ik lezen. En wat heb ik genoten van dit verhaal.
Chaos als voorgerecht gaat over Marlou, die van de ene op de andere dag eigenaar wordt van bosrestaurant de oranjebloesem. Ze heeft het geërfd van haar ouders, die plotseling kwamen te overlijden op tragische wijze.
Marlou zit er niet echt op te wachten, ze heeft haar leven in Amsterdam. Maar ze geeft zichzelf 3 maanden te tijd om te werken aan en bij het bosrestaurant.
Chefkok Donavan zit totaal niet te wachten op iemand die even komt kijken en ziet in Marlou een soort van concurrent.
Maar ze moeten samenwerken om de chaos die in het bosrestaurant is weer op de rit te krijgen.
Gaat het ze lukken?
Wat een heerlijk eerste deel van de bos restaurant serie van Marieke Douwes. De Chaos is goed aanwezig en wat heb ik van het eerste deel genoten.
En dit is het eerste boek wat ik van Marieke heb gelezen. Maar wat heeft Marieke een fijne schrijfstijl en in dit verhaal zit ook heel wat humor. En dat de chaos aanwezig is, dat was goed te merken.
Ik kijk heel erg uit naar het tweede deel want ik wil meer van het bosrestaurant lezen.
Ik moet zeggen dat ik het ook zo voor me zie.
Ik kijk enorm uit naar het tweede deel en als je in hebt in een heerlijke feelgood met chaos. ik zeg lees Chaos als voorgerecht gegarandeerd chaos!
Wat mij betreft een vette aanrader.
Gaat het ze lukken?
Ik moet zeggen dat ik het ook zo voor me zie.
Wat mij betreft een vette aanrader.