heerlijke kerstroman
In hoe kerst bedoelt is maken we kennis met de familie de Koning. Vroeger vierden ze kerst samen, maar sinds moeder is overleden gebeurt dit niet meer tot nu. Ze besluiten kerst te gaan vieren in een klein dorpje vlakbij Londen in Engeland.
Maar of iedereen er zin in heeft om het echt samen te gaan vieren dat is natuurlijk de vraag.
Wat een heerlijke kerst feelgood uit de hand van Vannessa Thuyns. Een boek waar een familie centraal staat is echt een leuke twist. Het verhaal wordt verteld vanuit diverse perspecieven. Elena, Anouk en Livia. Elena en Anouk zijn zussen en ze hebben ook nog een broer Daan. Daan is de ex van Livia. Ook oma gaat mee naar Engeland en daar gebeurt veel.
Vannessa Thuyns heeft een hele fijne schrijfstijl al duurde het even tot ik er in zat, daarna kon ik niet stoppen met lezen. Er worden herkenbare situaties geschetst die de familie overkomen, wat erg leuk is om te lezen.
Als je van kerst houdt en je houdt van een feelgood dan zou ik zeggen pak dit boek erbij.