Wat is jouw lot?

Booksbyharma 28 oktober 2025
Wat is jouw lot? Dat is de vraag die je in Horrorscoop te wachten staat. Melvin en zijn klas hebben de website horrorscoop.net ontdekt. Je hoeft alleen je naam en geboortedatum in te vullen en dan weet je hoe je toekomst er uit gaat zien. Lijkt leuk, maar is het niet. Melvin en zijn beste vriendin Carlien gaan e strijd aan met demoon Sultara. Maar zijn ze niet te laat om hun klasgenoten en hunzelf te redden?

Wat een verhaal. Enorm spannend. Al vanaf het eerste hoofdstuk wordt je het verhaal ingezogen en kon ik het boek niet wegleggen. Wat heeft Marcel van Driel dit goed geschreven. Het is onwijs spannend, soms ook best eng, want wat is jouw lot? En Sultara, de demoon, wat is die toch eng.
Ik moet zeggen dat ik Melvin een echte strijder vind, hij heeft in zijn leven al veel meegemaakt, maar hoe hij probeert samen met zijn beste vriendin Carlien Sultara te verslaan. Echt. Geweldig. Geschreven.
Hoe het afloopt, ja dat ga ik niet zeggen, daar mag je zeker zelf achter komen. Een ding weet ik wel Marcel schrijf meer griezelverhalen want daar ben je onwijs goed in!

Geschikt voor kinderen vanaf 9 a 10 jaar die van spanning en van griezelen houden en niet snel bang zijn.

Meer recensies van Booksbyharma

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.