een heerlijke kerstfeelgood

Booksbyharma 13 december 2025
Plus een met kerst

boek van Sasja Coehoorn

Noortje woont in Groningen en werkt op het gemeentehuis. De heeft een afspraak met haar ouders dat ze met kerst iemand mee neemt. Maar Noortje heeft geen relatie en de liefde vinden lukt al helemaal niet.
Noortje kampt met diverse struggels, haar beste vriendin Emma helpt haar, maar het loopt ook niet echt lekker tussen haar en Max.
Op de vismarkt komt Noortje opeens iemand tegen die ze eigenlijk niet wil zien of helpen. Maar ze krijgt hem niet meer uit het hoofd.

Wat een heerlijk debuut is dit uit de hand van Sasja Coehoorn. Ik heb echt genoten. Haar schrijfstijl is superfijn, eenmaal aan deze heerlijke kerst feelgood novelle beginnen is doorlezen tot het einde. Er zitten diverse twist in die ik even niet zag aankomen.
Heel erg tof dat Sasja Coehoorn voor Groningen heeft gekozen. Ik kom er vandaan en ken de straatjes en waande me echt even in de stad Groningen. Ook leuk weetje van mijn kant is dat Noortje een collega van mij had kunnen zijn.
Al met al vind ik dit een geslaagd debuut en kijk uit naar meer boeken en verhalen uit de hand van Sasja Coehoorn.

Graag wil ik de auteur hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma