feelgood met een fijne diepgang

Booksbyharma Booksbyharma
14 mrt 2026

Merijn reist zijn vriendin Sanne achterna naar Lissabon, om bij haar te kunnen zijn. Echter neemt dit een hele andere wending die hij had gedacht. Hij ontmoet in Lissabon de knappe Carolina, met wie hij een klik heeft.
Ze staan alle drie voor ingrijpende keuzes, welk pad gaan deze drie nemen?

Wat een prachtig verhaal heeft Gaby Rasters geschreven. Het verhaal van Merijn, Sanne en ook Carolina wordt verteld en je zit vanaf minuut 1 al helemaal in het verhaal. Wat super fijn is, want direct als je begint met lezen wordt je het verhaal al ingezogen. Stoppen is onmogelijk. Er gebeurt veel tussen deze 3 personages. Liefde, hoop, en vrees voor het onbekende staan centraal en je valt in diverse twist die dit boek je brengt.
Dit verhaal wordt door drie perspectieven verteld, ook heel fijn om even te weten wat er bij hen speelt. Er gebeurt namelijk heel erg veel in het verhaal.
Het is een verhaal dat je raakt en misschien aan het einde van het verhaal je een traan moet wegpinken. Een heel mooi verhaal met een fijne diepgang.

Een verhaal dat mij heeft geraakt en ik ben onder de indruk van dit verhaal.

Wat mij betreft een must read.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening, die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma