Een must read .

Booksbyharma 15 februari 2026
Chantal van Gastel is weer terug en hoe. Met het eerste deel van een tweeluik, acht dagen wordt het verhaal verteld van Gemma en Boreas. Ze ontmoeten elkaar in de metro en er is direct een klik. Gemma die al weken bij haar beste vriendin Sara op de bank slaapt . Later die dag beslist het lot en ziet Boreas weer en er heerst een aantrekkingskracht. Hoe zou het hun vergaan, durven ze voor elkaar te gaan of...

Wauw, Wauw en nog een Wauw. Wat een parel van een verhaal heeft Chantal van Gastel geschreven. Ik ben al vanaf haar eerste boek zwaar verliefd direct onder de indruk van haar en bleef haar boeken lezen.
In acht dagen wordt het verhaal verteld van Gemma, die voor diverse dilemma's staat en Boreas, de knappe man die ze elke dag weer tegen komt. Komt het door het lot? Hun aantrekkingskracht is duidelijk aanwezig in dit verhaal. Er zit lekker wat spice in en ik moet zeggen dat ik daar heel erg van geniet. Het einde zag ik echt niet aankomen en dat snakt je als lezer om ook het tweede deel Acht jaar te gaan lezen.
Ik vond het ook heel erg leuk dat er een bepaalde karakters uit haar andere boeken nog even voorbij kwamen. Wie dat zijn zeg ik natuurlijk niet, maar het was onwijs genieten.
Ik kan niet wachten op het tweede deel Acht jaar die in de zomer van 2026 verschijnt, want ik wil weten hoe dit afloopt.

Raad ik je dit boek aan? Ja. Chantal is een van de queens op het gebied van feelgood en ze schrijft zo fijn dat je wilt blijven doorlezen. Heb je nog niks van haar gelezen? Geen probleem, ze heeft genoeg mooie verhalen geschreven waar een echte feelgoodlezer blij van wordt!

Ik zeg op naar deel twee.

Meer recensies van Booksbyharma

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.