fijne feelgood

Booksbyharma 01 februari 2026
Denise Meijer heeft weer een nieuwe feelgood uitgebracht uit het hart. Het verhaal gaat over Nienke die journalist is en moet samen werken met Maurits. Maar wie is Maurits eigenlijk? Hij heeft behoorlijk veel aan zijn hoofd. Nienke ziet Maurits niet staan en heeft een oogje op heel iemand anders.
Hoe zou het hun vergaan?

Het is een fijne feelgood uit de hand van Denise Meijer. Een die anders is dan haar andere verhalen die ze heeft geschreven. Dit boek brengt ze een diepere laag naar voren. Iets wat heel fijn om te lezen is.
Denise Meijer heeft een hele fijne schrijfstijl . Eenmaal begonnen aan het verhaal en je kan niet stoppen. Dat had ik dus ook met dit boek.
Ik vond het ook erg leuk dat mijn werk er eventjes in voor kwam. Een feelgood met een diepere laag, dat is wel aan Denise Meijer besteed. Ik ben heel erg benieuwd waar haar volgende boek over gaat.

Voor de feelgoodliefhebbers, uit het hart is een fijne aanrader.

Meer recensies van Booksbyharma