een heerlijke feelgood met humor

Booksbyharma Booksbyharma
20 mrt 2026

Wat als je een alleenstaande moeder bent van een tweeling en tegenover je woont een knappe buurman die een stukje jonger is dan jezelf maar hem heel knap vind. Dat overkomt Manon. Ze is single moeder, 40 jaar en ze heeft nadat het uit was met haar ex Thomas zit om weer op zoek te gaan naar avontuurtjes, niks meer.
Wieger is 27 jaar en gaat van het ene avontuurtje naar het andere avontuurtje. Manon kent hij wel en vind haar woest aantrekkelijk, maar ziet ze hem ook wel zitten. Tot ze elkaar ontmoeten in de plaatselijke supermarkt.
Hoe gaat dit aflopen tussen deze twee buurtgenoten?

Wat heb ik genoten van het verhaal van Manon en Wieger. Wat schrijft Nathalie Windhorst toch fijn. Toen ik begon moest ik direct al lachen en als je eenmaal aan dit verhaal begint kan je haast niet stoppen.
De chemie die Nathalie blootlegt tussen Wieger en Manon is om te smullen. Echt. Wat heb ik genoten van dit heerlijke feelgood verhaal.
Het derde deel in de utrechtse school, maar dit verhaal kun je prima als stand alone lezen.

Voor alle feelgoodliefhebbers die van houden van humor en even lekker weg willen zwijmelen raad ik je buurtgenoten van harte aan.

Meer recensies van Booksbyharma