tweede kans

Booksbyharma 11 januari 2026
In een Tweede kans, het tweede deel uit de stiekem verliefd serie laat Juul haar verleden los. Ze gaat Colin achterna naar Londen. Haar vriendinnen Laura en Vickey helpen haar, maar zal Juul een tweede kans krijgen bij Colin?

Heel erg leuk dat de serie verder gaat. Eind 2024 had ik het eerste deel al gelezen en was ik benieuwd of er een vervolg komt en ruim een jaar later is het zo ver.
Om eerlijk te zijn kwam ik er niet echt in, omdat ik het eerste deel al een tijdje geleden heb gelezen ( en daar ook een recensie over had geschreven) en er niet een kleine noot stond hoe het eindigde, dat vond ik jammer. Heera schrijft wel heel fijn, dus ik had hem wel snel uit, het heet niet voor niks een tussendoortje. Ik ben dan ook daarom direct verder gegaan in het derde deel.

Mocht je de serie willen lezen, raad ik je aan om ze alle 3 achter elkaar te lezen. Dat geeft een volledig beeld.
Op naar het derde deel een nieuw begin.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening en die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma