Heerlijk einde van een fijne feelgoodserie

Booksbyharma 11 januari 2026
Een nieuw begin in het laatste deel van de stiekem verliefd serie uit de hand van Sadiya Heera. En van het derde deel heb ik genoten.

Juul, die nog in Londen is en is nog steeds van plan om het hart van Collin te veroveren. Ze wil heel graag werken in de marketing en dat lukt niet heel erg. Ze ontmoet een bekende schrijver die haar een voorstel doet. Zou dit haar leven gaan veranderen en hoe zal het gaan tussen Collin?

Een nieuw begin is het laatste deel en ik moet zeggen nadat ik het tweede deel hand gelezen ik wel wil weten komt dit ooit goed voor Juul. Het derde deel een nieuw begin heeft het verhaal helemaal gepakt en hoe Juul het aanpakt. Heera heeft een fijne feelgood serie geschreven die heel goed te lezen is als tussendoortjes.
Ik ben benieuwd waar Heera verder mee komt.

Zoek je een leuke feelgood serie, maar heb je niet de tijd om veel te lezen? Dan is deze serie een aanrader. Je leest alle delen binnen een paar uur uit.
Kortom even heerlijk ontspannen en genieten.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma