heerlijke feelgood met een fijne setting

Booksbyharma 27 januari 2026
In husky's en hottubs gaat Lizzy reist naar Noorwegen, want daar woont de knappe viking Lucas. Eenmaal daar aangekomen is het even wennen, maar ze went al snel. Lucas vind ze helemaal geweldig, maar hoe staat Lucas er in? Zal Lizzy het hart van Lucas gaan veroveren in het koude Noorwegen?

Wat een heerlijk feelgood verhaal is dit uit de hand van Marloes Vork. Mijn eerste kennismaking met haar. Eerder schreef ze al vriendinnen & vikingen, dit deel heb ik nog niet gelezen, maar dat ga ik zeker doen, want dit verhaal was echt fijn om te lezen.
Het is een heerlijke feelgood, een heerlijke setting, erg geschikt om te lezen bij een koude dag. Lizzy maakt veel mee, er zitten diverse twist in het verhaal en ook om te zien of Lizzy het hart van Lucas gaat veroveren.

Kortom een heerlijk feelgood tussendoortje en dit deel kan je heel goed lezen als stand alone.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening. Die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma