Heerlijke feelgood in de Oosterijkse Alphen
Hoe moeilijk kan het zijn? Dat denkt Emma, ze heet een B&B in een dorpje in de Oosterijkse Alphen gekocht. Het roer om, maar als ze aankomt ziet haar B&B er heel anders uit. Vervallen, er moet veel aangedaan worden. Dit had ze niet zien aankomen. Al snel maakt ze kennis met de locals, haar buurvrouw Maria en haar dochter Didi. In het dorp helpen we elkaar. Zo zal Emma een diploma moeten halen om een onderneming te starten en haar duits is niet geweldig nog. Dan maakt ze kennis met haar concurrent Bas. Die haar graag wil helpen maar of dat echt zo is?
Wat een fijne feelgood uit de hand van Susan Muskee. Wat heb ik genoten van het verhaal van Emma. Ik had direct een "Ik vertrek" moment en zag het al helemaal voor me hoe Emma aan kwam.
Kortom door de schrijfstijl die Susan Muskee heeft zat ik er in no time in. En als je eenmaal begint kon ik niet stoppen.
In deze feelgood, waan je je echt in de Oosterijkse Alphen en dat is als lezer een hele fijne omgeving. Dit heeft Susan Muskee heel goed omschreven. Ook zitten in dit verhaal weer de nodige twist die je even niet zag aankomen.
Kortom een fijne feelgood die je even naar een andere omgeving brengt.
Kortom een fijne feelgood die je even naar een andere omgeving brengt.