heerlijk verrassende feelgoodtussendoortje

Booksbyharma 20 december 2025
Linda Jansma heeft weer een fijn feelgood tussendoortje geschreven; Kattenkwaad & Courgettes.
Het gaat over Eva die de moestuin beheerd en als iedereen op vakantie gaat. Ze ziet het helemaal voor zich om zich op de moestuin te focussen en op haar kat Nozem.
Mevrouw Vink gaat ook weg en ze heeft haar neef Lieuwe gevraagd om op Poes te passen en te helpen met de moestuin.
Eva en moet erg wennen aan Lieuwe maar als ze hem beter gaat leren kennen hoe leuker ze het vind, maar is het wederzijds?

Wat een fijn feelgood tussendoortje uit de hand van Linda Jansma. Ik moet zeggen dat ik altijd erg geniet van haar verhalen. En van dit tussendoortje heb ik ook genoten.
Ook heerlijk dat dit tussendoortje zich afspeelt in hartje zomer en de setting een moestuin is. Ja daar gaat mijn hart al van kloppen, want ik hou daar van.
Ik moet zeggen dat ik de combi Eva Lieuwe erg leuk vond om te lezen en ook dat Nozem en Poes een rol spelen. Er zit een leuke twist in het verhaal.

Kortom een heerlijk feelgood tussendoortje die je prima kan lezen als het buiten een stuk kouder is. Ik heb weer genoten van dit verhaal en kijk uit naar meer tussendoortjes uit de hand van Linda Jansma.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor dit recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening. Die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma

Een hartverwarmende reis door de jaren ’60 vol humor en nostalgie. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.