Kruitnoten of toch..?

Booksbyharma 09 november 2025
Sinterklaas is bijna weer in het land. En dan is er fijn om een feelgood verhaal over Sinterklaas te lezen. Eveline Heijnen schreef er een en ik moet je zeggen ik heb er van genoten.

Het gaat over Hannah en Bram. Twee tegenpolen, ze mogen elkaar niet echt, maar door vrienden zien ze elkaar wel veel. Als het bijna tijd is voor sinterklaas worden er lootjes getrokken. Hannah is niet blij met haar keuze, en Bram?

Een feelgood in sinterklaas sferen. Hier zijn haast tot weinig boeken van. Eveline Heijnen schreef dit boek en ik moet zeggen wat een heerlijke kennismaking is dit met Eveline Heijnen.
Ik moet zeggen dat ik er vlot in zat en dat ik in "team pepernoten" zit terwijl het eigenlijk kruitnoten zijn. Ze zijn verslavend.
De titel van dit boek is echt geschikt "Gezwicht voor zijn gedicht" want er worden gedichten geschreven. Maar hoe dit verhaal afloopt ga ik niet zeggen. Een ding zeg ik wel het bevat goede humor.

Dus mocht je de komende weken tijd hebben om een feelgood te lezen met Sinterklaas en kruidnoten in de hoofdrol dan raad ik je deze van harte aan.

En ik wil nu meer boeken van Eveline Heijnen lezen. Ze heeft een heerlijke schrijfstijl.

Meer recensies van Booksbyharma