its the most wonderfull time of the year or not?
Het is de mooiste tijd van het jaar, vinden veel mensen kerst. Chris en Kiki vinden dat niet. Ze haten kerst. Beide hebben een winkel en ze zijn buren. Leuk zal je denken, maar het gaat tussen Chris en Kiki niet echt geweldig, ze mogen elkaar niet echt. Als "de mooiste tijd van het jaar " aanbreekt zijn ze aan het lot verbonden. Ze moeten samen een kerstmarkt gaan organiseren. Maar of dat goed gaat?
Mireille Versteeg flikt het weer. Een heerlijke feelgood met een hele toffe titel. "Chris en Kiki haten kerst". Hoe verzin je het? Nou Mireille doet het gewoon en hoe. Wat heb ik genoten van dit heerlijke feelgood in kerstsferen. Ik moet zeggen dat ik er onwijs van heb genoten.
Toen ik begon aan het boek zat ik er snel in. Chris en Kiki mogen elkaar niet, de trope ennemies to lovers kwam direct in mij op. Laat dat een van mijn favoriete boekentropes zijn. Maar zo leuk om te lezen dat ze samen een kerstmarkt moeten organiseren en Molly hun hierbij helpt. Wat is Molly toch fijn om te hebben.
Doordat het boek in beide perspectieven wordt verteld leer je Chris en Kiki ook beter kennen, hoe waren ze vroeger, ook hun families leer je beter kennen.
Kortom ik heb genoten. Een heerlijke kerstfeelgood met een heerlijke titel.
Voor alle feelgood liefhebbers die nog naar een heerlijk kerstboek zoeken, dan raad ik je deze van harte aan.
Kortom ik heb genoten. Een heerlijke kerstfeelgood met een heerlijke titel.