kerst, je vind het enig of... je vind het niks

Booksbyharma 16 november 2025
Kerst, voor velen van ons is het de tijd van het jaar. Maar voor Maudie niet. Ze heeft er niks mee, sterker nog ze haat het.
Dan ontmoet ze de knappe Noa die er wel van houdt, zal hij haar laten zien dat kerst toch leuk is? En haar nichtje Claire er ook alles voor uit de kast trekt?

Wat een fijn feelgoodtussendoortje uit de hand van Marli Elisa. Ik moet zeggen toen ik de flaptekst zag dacht ik wow hier heb ik zin in en ik weet hoe fijn Marli Elisa kerstverhalen schrijft.
Ik moet zeggen dat ik zelf wel van kerst hou, maar ik Maudie ook goed begrijp. Marli Elisa heeft dit heel leuk uitgewerkt.
Eerlijk gezegd vond ik het tussendoortje iets te kort, het had wat langer mogen zijn, maar als je van kerstverhalen houdt en je van tussendoortjes houdt is dit wellicht een aanrader voor jou.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma

Tegenpolen trekken elkaar aan in deze heerlijke roadtrip-roman boordevol humor en romantiek. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.