Welkom in de wereld van Linda Watts

Booksbyharma 28 februari 2026
Op de stoel van god is een spannende thriller en er zit heel veel spanning in. Het verhaal gaat over Linda Watts die een studente is en die bezig is met een scriptieonderzoek op het Vredespaleis en daar een gecodeerde boodschap ontdekt. Linda gaat op onderzoek uit en komt terecht in New York, ze raakt verwikkeld in een moeilijk spel, als ze achter de waarheid wilt komen wat er achter de codes schuilgaat. Zal het Linda Watts lukken? Of zet ze haar leven op het spel?

Welkom in de wereld van Linda Watts, op de stoel van God is het eerste deel van de Linda Watts serie geschreven door Matthijs Huizinga. Op de stoel van God is zijn debuut. En hoe. Wat een heerlijk spannende thriller is dit. Met veel misdaden en het oplossen van coderingen. Ik moet zeggen toen ik steeds verder in het boek kwam, meer het idee had dat ik een actie film of serie zat te kijken.
Matthijs Huizinga schrijft fijn. Hij laat al snel je als lezer meenemen in het verhaal en er zitten vele diverse twist in het boek die je in het begin niet zal aankomen.

Hou je van een thriller die misdadig goed is? Dan raad ik je Op de stoel van God van harte aan. Het vervolg van Linda Watts “Door wraak gegijzeld” ga ik zeker nog een keer lezen.
Wat mij betreft een mooie kennismaking met auteur Matthijs Huizinga.
Ook het boek is prachtig vormgegeven en de spread edges maakt het boek nog mooier.

Leuk weetje; bestel je het boek bij Matthijs dan gaan alle opbrengsten naar het prinses máxima centrum.

Graag wil ik de auteur hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma