misleid, spannend thrillertussendoortje
misleid is een thriller tussendoortje uit de hand van Yvonne Kersten. Mijn eerste kennismaking met haar verhalen en hoe.
Het verhaal gaat over Lenthe een alleenstaande moeder, werkend bij een bank die wordt overvallen. Een van die overvallers komt haar bekend voor. Hij is knap, maar ze komt er achter dat ze misleid wordt.
Hoe wat en waar? Dat lees je in dit spannende tussendoortje.
Zoals ik al zei is dit mijn eerste kennismaking met Yvonne Kersten en ik moet zeggen dit verhaal, dit fijne tussendoortje was echt een genot om te lezen. Het is een kort verhaal, maar ik zat er al vanaf het eerste minuut in. Het is heel spannend en ik wou weten hoe dit afloopt. Het is fijn dat het een tussendoortje is, want je leest hem in een uurtje uit. Ik heb genoten van het verhaal en ben benieuwd naar meer verhalen uit de hand van Yvonne Kersten.
Graag wil ik de uitgeverij hartelijk danken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening, die zal altijd eerlijk zijn.
Hoe wat en waar? Dat lees je in dit spannende tussendoortje.