Sexy Dexy vs Blue Eyes
Dex houdt van leuke dingen doen met zijn vrienden. Dex feest er op los, met meiden, maar een vaste relatie nee daar begint Dex niet aan. Tot hij Mila tegen komt. Blue Eyes Ze hebben direct een klik met elkaar. Hij wil haar. Maar kan hij Mila voor zich winnen?
Dex is het eerste deel van de WWW serie uit de hand van Miranda Hillers. Wat heb ik genoten van Dex. Toen ik eenmaal in het verhaal zat kon ik niet stoppen. Wat is Dex toch ongelofelijk sexy. En dan blue eyes, Mila. Een mooie meid die ook voor Dex valt. Samen hebben ze diverse hobbels te overwinnen. Er zitten diverse twist in, waardoor je als lezer blijft lezen. De steamy scenes zijn weer heerlijk spicy en daar heb ik heel erg van genoten. Miranda Hillers weet dit goed te omschrijven.
Ik ga zeker ook de andere delen van deze serie lezen! Wat mij betreft een heerlijke aanrader!