treed binnen in het swingers resort
Pinapple paradise is het swingers resort van Sanne en Amir op Ibiza. Ze zijn zelf ook swingers en om daar iets mee te doen hebben ze dit resort geopend. Sanne en Amir zijn zelf gastvrouw en gastheer.
In het resort is er elke dag een happy hour met thema en daar gaan de gasten goed op. en er is zelf een eigen speelkamer. Perfect voor een heerlijk steamy en spicy avontuur. Je maakt naast Sanne en Amir kennis met andere swingers en hun verhalen.
Ik moet zeggen dat dit weer een heerlijk steamy en spicy verhaal is uit de hand van Jaimy Smeets. Jaimy Smeets schrijft heel fijn en geen detail in het verhaal slaat ze over.
Ik moet zeggen dat het verhaal een heerlijke unieke setting heeft en met swingers als thema vind ik dit verhaal echt goed uitgekozen.
Ik hou van steamy en spicy verhalen en ik moet zeggen ik heb genoten van dit verhaal. Het einde ook.
Wat dat is, dat verklapt ik niet. Maar dit verhaal smaakt naar meer!
Wat dat is, dat verklapt ik niet. Maar dit verhaal smaakt naar meer!