indrukwekkend en spannend verhaal
De schaduw van verzet is een verhaal wat je aangrijpt. Het gaat over de zussen Janna en Edith. Het is het jaar 1943, midden in de oorlog. Edith werkt als verpleger in het ziekenhuis en vervoerd kinderen. Beide zussen zitten in het verzet. Waar de ene zus heel erg op haar hoede is, gaat de andere verder. Hoe zou het de zussen vergaan in de oorlog en hoe maken ze hun eigen keuzes?
Wat een indrukwekkend verhaal heeft Arianna Saffier geschreven. Wouw. Het is een verhaal waar ik al vanaf minuut 1 het verhaal ingezogen wordt. Het is een verhaal die je grijpt, pakt en en zitten diverse twist in. Ik zag het al helemaal voor me hoe heftig het was in de oorlog en ook als je in het verzet zou zitten. Ik weet zelf niet of ik het zou kunnen.
Arianna Saffier omschrijft de karakters goed, het verhaal wordt verteld vanuit de twee zussen, Janna en Edith. De zussen leren elkaar beter kennen en maken grote sprongen door.
Er zitten diverse twist in die je pakken en dat je blijft doorlezen in het verhaal.
Het is een verhaal waar je even van moet bij komen, maar het is zeker als je van historische romans houdt een aanrader. Een pracht debuut en kijk uit naar meer werk van Arianna Saffier.
Graag wil ik de auteur hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening, die zal altijd eerlijk zijn.