Ik bleef maar glimlachen!
‘Laat me raden! Je wilt een simpele cappuccino en een van de kaneelbroodjes die daar liggen?
Ik staar haar aan. Ze heeft gelijk en ik haat het.’
Ohh dit derde deel liet mij de eerste hoofdstukken alleen maar glimlachen. Ik ga heel goed op vrouwelijke hoofdpersonages met een chagrijnige, norse, ietswat nonchalante, houding, maar wel enig respect hebben voor de mensen om hen heen. En dat heeft Luna zeer zeker wel, tot een bepaalde hoogte. Tel daar de nieuwe, frisse, drukke en positieve overbuurvrouw bij die in een koffietentje werkt en i’m hooked. Luna is de derde banketbakker met een mega passie voor het bakken. Eindelijk heeft ze genoeg gespaard om haar eigen woning te kopen en het gezellige ‘kippenhok’ van een studentenwoning te verlaten. Meteen de eerste nacht ontmoet ze haar nieuwe overbuurvrouw Emerald die zichzelf gelijk tot nieuwe beste vriendin omdoopt.
Het blijft zo leuk om Kimberly echt in de schrijfstijl te herkennen (verdorie) en ook dit derde deel leest heerlijk. Eerlijk gezegd is dit mijn favoriete deel! De band die hier ontstaat, is gewoon super fijn om te lezen.
En ja hoor: het einde bevat weer drie heerlijke recepten die in het verhaal voorkomen en deze keer staat mijn favoriete taart ertussen, een worteltaart!
Bedankt Kimberly en MHBooks dat ik deze heerlijke feelgood serie mocht recenseren.
‘Als deze man altijd op deze manier naar vrouwen kijkt, zal hij elke vorm van vriendelijkheid zien als een help ik ben een vrouw en ik zoek nu een vent.’