Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Dans van de Maanroos

Tijdens het proeflezen heb ik al zo genoten van dit verhaal, maar nu na de tweede keer vond ik het verhaal nog beter! Wat een mooi einde is het geworden Jami!

‘Dans van de Maanroos’ is een mooi, goed neergezette novelle vol gebeurtenissen, grappige momenten en emotionele gevoelens. Het speelt zich af in de wereld Lumin, wat je misschien al kunt herkennen van de Lumin Kronieken. Ook dit keer heeft de wereld mij betoverd, dit komt ook vooral door de prachtige schrijfstijl die Jami heeft. Je wordt meegetrokken het verhaal in en beleeft het verhaal alsof je erbij was.

De personages zijn mooi uitgewerkt en het is leuk om hun leven in te duiken. Lucille en Zayne zijn beide mysterieus en je krijgt als lezer er niet helemaal vat op. Lucille komt uit een wereld vol stelen om te kunnen overleven. Ze vlucht weg en komt in de wereld Lumin terecht. Toch blijft ze sterk en probeert hier haar eigen weg te vinden al gaat dit met de nodige hobbels.

Zayne is mysterieus, geheimzinnig en doet vaag over wat hij nu precies voor beroep heeft. Zayne wil een mooi leven voor Lucille, zorgt voor spanning tussen beide en blijft heel het verhaal die geheimzinnige kant houden. Na het lezen weet je nog niet alles. Dit zorgt er wel voor dat je als lezer er een eigen invulling aan kan geven!

‘Dans van de maanroos’ is een mooi kort verhaal die je heerlijk tussendoor kan lezen. Het neemt je mee naar een mooie wereld en laat je even heerlijk wegdromen! Zeker een aanrader om te gaan lezen! Ik ga snel ‘De verloren Wendy’inplannen om zo weer verder te kunnen genieten van Lumin.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Bookstagram_ilona

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?