Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Wat een verhaal!!!

In ‘Volledig verknipt maken we kennis met Lara Cains. En Lara is nou niet een heel doorsnee persoon, ze lijkt namelijk meer op een wandelende tijdbom. Sinds haar zevende heeft ze namelijk last van een stem in haar hoofd, ze is verstoten door haar ouders en haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. En dan denk je dat dit het wel is….vergeet het maar. Na een sessie bij haar psychiater wordt ze namelijk overvallen, krijgt ze een black-out en kijkt ze als ze uren later in de ogen van haar aanrander. Alleen leeft deze niet meer…
Net als ze denkt dat haar leven weer de goede kant op gaat, merkt ze dat ze in de gaten wordt gehouden. Het is niet door één persoon, maar door een hele organisatie. Wie zijn die mensen en wat moeten ze met haar DNA?

De cover van Volledig verknipt past perfect bij het verhaal. Tikkeltje mysterieus, je voelt al aan dat er iets speelt. De schrijfstijl is echt heel fijn! Het leest vlot en door de spanning die goed voelbaar is, wil je alleen maar doorlezen! Dennis heeft zich met Volledig verknipt nog verder op de kaart gezet als auteur!

Na het lezen van dit verhaal had ik het gevoel dat ik net uit de allerengste rollercoaster was gekomen, want jeetje wat een verhaal. Dit verhaal bleef echt nog lang in mijn hoofd hangen of was het nou meer 1 van de personages die ik hoorde……

Het begint heel rustig, je leert Lara rustig aan kennen…nou ja rustig… je komt meer over haar verleden te weten en zelf is Lara nou ook niet bepaald een evenwichtig persoon.
Wat opvalt is dat ze heerlijk direct is, alles eruit gooit wat ze denkt en dat tactisch zijn nou niet echt in haar woordenboek voorkomt. Wat heb ik vaak om haar opmerkingen moeten lachen!
Toch maakt ze een hele mooie ontwikkeling door in dit verhaal. Uiteindelijk leert ze zichzelf beter kennen, gaat ze zichzelf steeds meer accepteren en komt ze steeds dichterbij de waarheid….hoopt ze dan….

Het verhaal is geen moment saai te noemen. Er komen toch een aantal plottwists in het verhaal voor…je wordt er zelf ook ‘volledig verknipt’ van haha.

Hou je van een goede psychologische thriller die nog lang blijft hangen…dan is ‘Volledig verknipt’ echt een MUSTREAD!

Meer recensies van Bookstagram_ilona

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.