De Echoman

Ik had al veel goede berichten gehoord over deze auteur, maar voor mij is dit de eerste kennismaking. Nu we, tijdelijk, wat minder recensie-exemplaren binnen krijgen, kan ik ook eens genieten van een goed boek dat op Kobo plus te vinden is.

Het verhaal start met een spannende proloog waarin meteen de toon van het verhaal wordt gezet. Holland laat meteen duidelijk zien dat ze een zieke geest heeft en ze weet hoe ze beangstigende scènes moet beschrijven. En als er iets is waar ik van hou is het om zoiets te lezen. Hierdoor kan ik ook laten weten dat dit verhaal niet geschikt is voor mensen met een zwakke maag.

De schrijfstijl van Holland is goed, ze maakt gebruik van makkelijk taalgebruik en de hoofdstukken heeft ze kort gehouden. Hierdoor vloog ik door het verhaal heen. Omdat het verhaal vanuit verschillende personages wordt verteld krijg je, als lezer, een compleet beeld en dit is natuurlijk fijn.

Ik heb genoten en ga binnenkort, hopelijk, een rust momentje inlassen, tussen de recensie-exemplaren door, zodat ik haar volgende boek ' De 20' kan gaan lezen. Ik kijk er enorm naar uit!

Meer recensies van Bryan van De Koukleumpjes