Verloren meisjes
Ondertussen ben ik alweer aangekomen bij 'Verloren meisjes', het derde deel in de Kim Stone-serie. Stone is een rechercheur zoals ik ze het liefste heb: gedreven, volgt haar eigen pad en neemt het niet altijd al te nauw met de regels. Ik hou ervan.
Ook in dit derde deel bijt Stone zich vast in een bijzondere zaak. De vermissing van twee meisjes. Marsons weet de spanning weer goed op te bouwen en ze weet mij aan het verhaal gekluisterd te houden. Sommige dingen zijn een beetje te toevallig, echter gebeurd dit op precies het juiste moment dat veel lezers het nog niet eens zouden merken. Daardoor is het zeker niet storend.
Het verhaal is losstaand te lezen. Echter, omdat het het derde deel in de serie is, raad ik je aan om te starten bij deel 1. En als je dit doet is dat zeker geen straf!
Voor mijn gevoel weet Marsons haar vorige boek 'Wreed spel' niet te overtreffen. Echter is dat erg? Nee, natuurlijk niet, want dit is ook gewoon een erg goede thriller, die ik met veel plezier gelezen heb.